ACASA » CALENDAR » MICHAEL TELO – Ai se eu te pego – LIVE in Mamaia!

Care este cea mai fredonata piesa a anului din intreaga lume? Foarte multi vor spune AI SE EU TE PEGO si nu s-ar insela deloc. Vestea senzationala este ca Michael Telo va concerta LIVE in Mamaia si toti constantenii si turistii aflati pe litoral vor avea ocazia sa-l vada si sa danseze pe celebra melodie.

Pizza Evo

“Desi initial, pe data de 18 august trebuia sa cante in orasul croat Pula, reprezentantii agentiei SBA Production & Events – aceiasi care, printre altele, au pus la cale concertele JeremihMohombi sau DJ Antoine in Romania, au… deturnat avionul spre Constanta. Astfel, in dimineata zilei de 19 august, Telo si staff-ul sau, care numara nu mai putin de 30 de persoane, vor ateriza pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, venind direct din Ljubljana, Slovenia. Seara, langa superba piscina a Princess Summer Club Castel din Mamaia, Michel Telo va participa la un spectacol de zile mari, un spectacol cum demult nu a mai fost vazut pe litoral” au declarat organizatorii.

“De asemenea, organizatorii i-au pregatit o surpriza lui Telo: dupa concert va urma o mega petrecere, o continuare fireasca a evenimentului. DJ ul invitat sa mixeze este Jason Bralli – dj-ul favorit al lui Michel Telo, respectiv unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i din Brazilia.

Negocierile cu Michel Telo au durat mai bine de 6 luni, artistul brazilian fiind cel mai scump artist care va canta intr-un club din Romania, organizatorii platind aproximativ 250 de mii de euro pentru a-l aduce in Romania.”

Biletele pentru Gazon A costa 100 de lei iar cele pentru Gazon B 50 de lei. In curand vor fi puse in vanzare si biletele pentru cele doua zone VIP! La concert sunt asteptate in jur de 15.000 de persoane.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?