ACASA » STIRI » Mesaj dur pentru MIHAELA RADULESCU de la o alta vedeta: „Fa-ne un bine si pleaca din tara!”

Mesaj dur pentru MIHAELA RADULESCU de la o alta vedeta: „Fa-ne un bine si pleaca din tara!”

SCANDAL MIHAELA RADULESCU. Ca urmare a atacului dur al Mihaelei Radulescu la adresa homosexualilor si autoritatilor, despre vedeta care a afirmat ca, din cauza drepturilor minoritatilor sexuale, „normalitatea“ pierde teren in fata „ciudateniilor“, Ellie White ii adreseaza o scrisoare deschisa prezentatoarei Pro TV.

Dragă Mihaela, nu vreau sa ma bag in acest subiect mai mult decat s-a vorbit deja… Ai mai renegat o data tara asta care te-a facut cine esti si ti-a dat banii pe care ii ai si pozitia sociala de care te bucuri, si iata, ca noi, ca niste aiuriti te primim din nou cu bratele deschise sa ne jignesti copiii si sa faci afirmatii discriminatorii la adresa unor oameni care, din cate stim “noi, majoritatea”, nu ti-au greșit cu nimic. Vorbind din punct de vedere religios, isi spun doar atat: “Sa arunce primul cu piatra cel fara de pacat!”

Din punct de vedere matern (ca vezi, si eu sunt mama de baiat ), iti spun doar atat: de ce, draga Mihaela, daca tara asta este atat de infama din punctul tau de vedere si nu mai putem merge pe strada din cauza homosexualilor si a expunerii lor ostentative, nu iti iei tu frumos baiatul si sa plecati de tot in Monaco? Poate homosexualitatea s-a inventat in Romania si doar aici gasesti astfel de persoane care te tracaseaza cu prezența lor.

mihaela-radulescu-homosexuali

Fa-i copilului tau un bine si noua un favor, si te rog, pleaca din tara asta de homosexuali, daca nu iti poti duce copilul la gradinita din cauza lor, sau nu poți merge in parc pentru ca te tot lovesti de ei. Noi, majoritatea mamicilor de baieti ne vom asuma riscul in continuare de a ne creste baietii in acest mediu “infect”, alături de homosexuali care sunt pe toate strazile si vom incerca, in termenii nostri proprii si limitati sa le explicam baietilor nostri <ce inseamna sa fii homosexual si de ce suntem noi, ca si oameni atat de diferiți..>“, a scris Ellie White.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?