ACASA » CALENDAR » Maximilian, concert in Crush

Se intampla la inceput de weekend si se intampla in Crush. Se lasa cu bal si concert. Rapper-ul Maximilian vine sa faca show la balul bobocilor al Liceului Teoretic “Traian”.

Pizza Evo

Vino vineri, 4 noiembrie, in club Crush pentru a-ti lua portia de distractie in stil sophiesticat. Rezervarile pentru bilete se pot face la numerele 0725 815 840 sau 0728 076 728. Daca vrei sa rezervi o masa, atunci suna la 0724 918 263.

Maximilian s-a facut remarcat in lumea muzicala din Romania in urma colaborarilor pe care le-a avut cu cei de la B.U.G. Mafia, el fiind unul dintre primii rapperi de la “CASA”. A lansat primul album solo in anul 2008, intitulat “Volumul la Maxim”. Materialul a avut succes si i-au urmat alte zeci de colaborari si proiecte ce l-au solidificat pe Maximilian in industria muzicala din tara.

Piesa Sophie este cel mai recent hit lansat de Maximilian, in colaborare cu MefX. Videoclipul melodiei are peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube, numeroase difuzari pe radio si in cluburile din toata tara.

Eveniment organizat de Sensation Media Group si sustinut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?