ACASA » ALTE EVENIMENTE » Mastershow CULINAR, la MARITIMO

1235038_574817459255735_1206243159_nÎn zona Food Court, gazda evenimentului “MASTERSHOW CULINAR: Traditii multiculturale in bucate dobrogene!”, Mr. C., ii are ca principali invitati pe MERY MAMBET care va prezenta si va gati bucate traditionale tataresti si pe DAN COJOCARU prezentatorul show-ului TV “GUSTURI DOBROGENE”, aducand in prim plan gatitul bucatelor traditionale dobrogene.

Pizza Evo

DAN, un fin cunoscator al bucatariei dobrogene, va prepara gustarie cu influente geto-dacice si romane, gatite in zilele noastre in cateva din satele dobrogene care au pastrat traditia de-a lungul timpului si ne va incanta cu informatii despre cum a descoperit influentele multiculturale culinare in plimbarile sale “la pas” prin Dobrogea. Sambata, 23 noiembrie, de la ora 17:00, esti asteptat la Maritimo.

Sambata, Mr. C (in love with V life) va prezenta tuturor celor prezenti un mod de viata sanatos prin alimentatie corecta si nutritie corespunzatoare. Invitatii nostri vor face demonstratii de “bucatareala” si va vor arata ca se poate trai sanatos si fara E-uri cat se poate de simplu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?