ACASA » ALTE EVENIMENTE » Masha și Ursul – Expoziție interactivă pentru copii, la VIVO

Masha și Ursul – Expoziție interactivă pentru copii, la VIVO

EVENIMENTE COPII. Personajele celui mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, sosesc la VIVO! Constanța. Între 10 și 26 noiembrie, Masha și Ursul vă așteaptă cu hohote de râs, povești interesante și situații imprevizibile la cea mai inedită expoziție pentru copii.

Pentru început, să povestim un pic despre aventura celor mici. Odată ajunși la casa Ursului, prichindeii vor găsi multe lucruri distractive și interesante de făcut. Primul popas îl vor face în grădină, unde vor putea să se joace pe o floare imensă, o floare trambulină. Aceștia se vor întrece în sărituri, iar cei care vor sări cel mai sus și vor atinge beculețele din tavan vor câștiga.

Veseli și cu chef de joacă, se vor îndrepta spre Copacul distractiv, un copac foarte deștept ce îi va învăța pe cei mici să deosebească legumele și fructele. Pentru că Ursul o îndrăgește foarte mult pe Masha, acesta ia croit foarte multe rochițe, astfel că fetițele își pot alege una dintre costumații.

Pentru că e important să avem grijă de prietenii noștri, Lupul, prietenul Ursului și al Mashei, îi va conduce în Ambulanța lui și îi va învăța cum să acorde primul ajutor. Prietenul la nevoie se cunoaște, nu?

Următorul popas va fi în zona interactivă unde cei mici vor urmări un film foarte interesant despre albine. Albinele sunt și ele prietenele Ursului și ii aduc mereu miere. La finalul aventurii, Masha și Ursul vor face multe poze și se vor distra alături de cei mici.

Haideți să faceți cunoștință cu Masha și Ursul între 10 și 26 noiembrie doar la VIVO! Constanța.

Accesul este gratuit, iar programul este următorul: luni – duminică – între 12:00 – 20:00 (10 – 26 noiembrie)
• Accesul la expoziție se face exclusiv prin programare la biroul de informații din VIVO! Constanța.
Programările se pot face direct la biroul de informații (în persoană), prin completarea formularului sau e-mail (constanta@vivo-shopping.com), în intervalul 11:00 – 20:00, la interval de 1 oră.
• Dacă alegeți să faceți programarea prin e-mail, vă rugăm să menționați următoarele informații:
– Nume copil
– Nume părinte
– Telefon părinte
– Adresa: Cartier, Oraș, Județ
– E-mail parinte
– Vârstă copil
– Ora si ziua în care doriți să veniți. (Luni – Duminică, 12:00 – 20:00)

• Întreaga zonă este amenajată ca un loc de joacă, iar părinții îi pot supraveghea din afară pe cei mici.
• În cazul în care nu puteți ajunge în ziua programării, vă rugăm să reveniți cu un telefon pentru reprogramare.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?