ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » MARS PENTRU CONSTANTA! Un protest prin care poti arata ca iti pasa

MARS PENTRU CONSTANTA! Un protest prin care poti arata ca iti pasa

MARS PENTRU CONSTANTA. Mai multi constanteni au confirmat participarea la un protest pasnic in Piata Ovidiu, pentru a trage un semnal de alarma fata de felul in care arata orasul si modul in care este administrata Constanta. “Daca iti pasa de orasul nostru, hai si tu sa protestezi! Hai sa se auda in zona veche tropaitul pasilor nostri!“, transmit organizatorii.

Pizza Evo

mars-pentru-constanta

Cei care au confirmat pana acum prezenta la Marsul pentru Constanta, vor protesta in Piata Ovidiu “pentru felul cum a fost condus acest oras, pentru lipsa de spatii verzi, pentru lipsa de piste de biciclete, pentru lipsa de transparenta a cheltuielilor primariei, pentru 10 ani de arogante ale consilierilor locali, pentru a trezi lumea si a o face sa se implice in problemele comunitatii, pentru a ne spune pasul, pentru a iesi din amorteala, pentru a centraliza nemultumirile noastre, pentru a arata ca mai exista oameni cu educatie civica, pentru a arata ca ne pasa“.

Protestul este organizat pentru data de 20 SEPTEMBRIE, 2015. La ora publicarii acestei stiri, prezenta la protest era confirmata de 153 de persoane. Evenimentul este organizat pe Facebook si il puteti accesa AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?