ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mars la Constanta DEDICAT FEMEILOR diagnosticate cu CANCER LA SAN

Mars la Constanta DEDICAT FEMEILOR diagnosticate cu CANCER LA SAN

MARS CANCER LA SAN PINK DAY. Luna octombrie este dedicata luptei impotriva cancerului la san. Marsul va fi un semnal de alarma, pentru a le face pe femei sa fie mai atente la sanatatea lor. Statisticile arata ca una din opt femei cu varsta peste 50 ani este depistata cu cancer la san, insa aceasta boala poate lovi indiferent de varsta.

Pizza Evo

Sambata, 3 octombrie, de la ora 14:00, astfel de femei curajoase sunt invitate la magica Camara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180). In cadrul acestei intalniri, doamnele vor primi informatii utile de la Psihologul Ismail Sena, dna Maria Frangeti- o supravietuitoare in lupta cu aceasta boala, dar si nutritionistul Udma Liliana, care va oferi sfaturi despre o alimentatie sanatoasa.

Incepand cu ora 17:00, toti constantenii sunt asteptati la Marsul de solidaritate, organizat in Piata Ovidiu (zona Bibliotecii Colorate) imbracati in roz. Cei curajosi pot purta un sutien sau o bustiera roz peste haine pentru a sustine femeile diagnosticate cu cancer la san. Marsul este dedicat in egala masura tuturor femeilor, pentru a le constientiza sa fie atente cu sanatatea lor.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?