ACASA » STIRI » Muzica » MAROON 5 concerteaza in premiera in Romania! Scorpions, Iron Maiden si Muse vor reveni la Bucuresti

MAROON 5 concerteaza in premiera in Romania! Scorpions, Iron Maiden si Muse vor reveni la Bucuresti

CONCERTE ROMANIA. Maroon 5, Scorpions, Muse si Iron Maiden vor concerta in aceasta vara in Romania, au anuntat organizatorii evenimentelor, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Pizza Evo

Formatia americana Maroon 5 va deschide seria concertelor de rock din aceasta vara cu un show care va avea loc pe 5 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Seria concertelor va fi continuata de trupa Scorpions, care revine la Bucuresti pe 16 iulie, pentru a sarbatori alaturi de publicul roman 50 de ani de activitate, in cadrul turneului mondial Return To Forever/ 50th Anniversary Tour.

Trupele Muse si Iron Maiden vor ajunge in Romania pe 29 si 30 iulie si vor concerta in cadrul celei de-a saptea editii a festivalului Rock The City.

“Suntem bucurosi ca foarte multi artisti s-au hotarat sa vina in tara noastra. Niciodata nu au fost in Romania atat de multi artisti. Este o vara de care sa-ti aduci aminte”, a afirmat, in conferinta de presa, Marcel Avram, unul dintre organizatorii concertelor.

Marron 5 vine pentru prima oara in Romania, in turneul “V Tour”, Adam Levine si colegii sai promitand un show de care publicul sa isi aduca aminte mult timp, sustin organizatorii.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?