ACASA » STIRI » Maritimo Shopping Center ti-a pregatit “o mare” de premii

Inainte de marea deschidere Maritimo Shopping Center pregateste o serie de concursuri cu premii impresionante. In perioada 17-30 octombrie are loc Marea Tombola Maritimo, al carei mare premiu va consta intr-un autoturism Mercedes C Klasse.

Pizza Evo

Peste 150.000 de taloane vor fi distribuite in Constanta si in imprejurimi, care vor trebui completate si depuse in urnele special amenajate, aflate in incinta mall-ului. Fiecare vizitator va avea dreptul de a depune un singur talon. Marele castigător va fi anuntat duminică, 30 octombrie, la ora 17.00. Cei pasionati de shopping isi pot demonstra de pe acum talentul, prin inscrierea pe pagina de Facebook Maritimo Shopping Center, la aplicatia „Coloreaza-te si Maritimo te premiaza!” (www.facebook.com/MaritimoCenter).

Fiecare participant este invitat sa fie cat mai creativ, indraznet si… „colorat”. Astfel ca, pana pe 28 octombrie, cei mai norocosi participanti care vor posta o fotografie cu ei intr-o tinuta vesela si cat mai colorata, vor putea castiga unul dintre premiile Maritimo, constand in 10 coliere de perle si o camera foto AGFA. Pentru a se numara printre castigatori, acestia vor trebui sa impartaseasca stilul lor vestimentar cat mai multor prieteni, care sa ii sustina cu cat mai multe voturi.

Au mai ramas cateva zile pana la inaugurarea celui mai mare centru comercial din Constanta, care isi va deschide portile pentru vizitatori incepand de vineri, 28 octombrie 2011.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?