ACASA » CINEMA » MARCEL IURES vine la Constanta pentru premiera noului sau film

Actorul Marcel Iures va fi prezent la Constanta pentru premiera celui mai recent film al sau, Tatal Fantoma. Impreuna cu actrita Mihaela Sirbu si regizorul Lucian Georgescu, Iures va veni la cinema Cityplex din Tomis Mall la proiectia de gala sambata, 3 martie, de la ora 19.30.

Pizza Evo

Actorii si regizorul vor raspunde intrebarilor publicului, iar evenimentul se va incheia cu o sesiune de autografe. In “Tatal Fantoma”, Marcel Iures interpreteaza primul sau rol comic intr-un film, iar prestigioasa publicatie Empire la clasificat ca “un erou genial”.

Filmul are un punct de plecare în  nuvela „Almost Oriental” a scriitorului si scenaristului american Barry Gifford. O comedie dulce-amara, filmul spune o dubla poveste de dragoste: pe de o parte cea dintre un american (Marcel Iures) reintors in tara natala a tatalui sau, gangster din Chicago in clanul Siegel-Lanski, element autobiografic real al autorului Barry Gifford, si Tania (Mihaela Sîrbu, a carei prestatie a fost apreciată de revista „Variety” drept  „o interpretare extraordinară”) si, pe de alta parte, dragostea pentru cinemtograful de alta data, nomad, popular, naiv si generos.

Omagiu tandru si nostalgic adus unui unei epoci apuse, Tatal Fantoma imbina stilistic cinema-ul postmodern cu cel clasic, gratie si imaginii semnate Liviu Marghidan si coloanei sonore originale compuse de Johannes Malfatti, alternata de hit-uri clasice precum „Breakfast in America” al trupei Supertramp.

AICI poti vedea zilele si orele la carefilmul Tatal Fantoma va fi difuzat in saptamana urmatoare la Cityplex.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?