ACASA » CALENDAR » Maratonul de Stand-up Comedy MEN IN BLACK la Casa de Cultura Constanta

Fortele speciale ale comediei pornesc in misiunea toamnei. Orasele in care vor actiona agentii de top ai stand up comedy-ului romanesc sunt: Timisoara, Bucuresti, Iasi, Constanta si Brasov.

Pizza Evo

Artitude revine in toamna aceasta cu un proiect de mare amploare: cea de-a doua editie a Maratonului de stand up comedy.

Daca anul trecut, comediantii au parodiat ipostaze “maneliste” in cadrul “Maratonului de aur”, anul acesta este randul “comediantilor in negru” sa porneasca la drum cu Maratonul “Men in black”.

Astfel, echipa de agenti de top ai comediei se pregateste sa arunce bomba distractiei. 4 ore de comedie adevarata, 8 comedianti – BORDEA, COSTEL, BADEA, VIO, SORIN, SERGIU, MICUTZU, NATANTICU.

“Men in black”, cel mai elegant maraton de stand up comedy, are loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta in ziua de DUMINICA, 28 octombrie de la ora 19.30.

Informatii 0726 688 658

Rezervari caserie Maritimo: 0766400181

Pret bilete:

40 ron – pentru biletele achizitionate pana pe 20 octombrie

50 ron – pentru biletele achizionate in perioada 21 octombrie – 27 octombrie

60 ron – in ziua spectacolului 28 octombrie

Biletele se achizitioneaza de la caseria Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta in intervalul orar 8.00 – 17.00 si de la infodesk Maritimo Shopping Center in intervalul orar 17.00 – 20.00. Bilete online gasiti pe www.rezervariclub.ro.

Spectacolul dureaza 4 ore.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?