ACASA » CALENDAR » Maratonul de Aur: STAND-UP COMEDY pe sistem turbo

S-au strans sapte dintre cei mai tari comedianti ai momentului si au zis: “Tre’ s-o facem, da’ s-o facem asa, fara numar!” Si asa s-a nascut Maratonul de Aur, ca sa rugineasca toti dusmanii. Un super-show de stand-up comedy in care, timp de patru ore, vei rade cu gura pana la urechi. Crezi ca poti face fata?

Pizza Evo

Iata cine vine sa-ti faca upgrade pe sistem turbo: COSTEL Minune,  TEO Talent, VIOREL de la Buzau, BADEA Glumetu’ de aur, BORDEA Bombastic, SERGIU Swarowski si MICUTZU’ Printul sexului. Asadar, pregateste-te de aruncat cu bani rasete (acestea pot fi lipite tacticos si pe fruntile protagonistilor, in masura in care chiar nu te poti abtine).

Se va intampla in Club Megalos, in smechera zi de duminica, 30 octombrie, incepand cu ora 20.00, asa cum ii sade bine oricarei parangheli cu staif. Ca sa nu fie nasolie maxima, un bilet costa 30 de parale, asta daca esti inspirat si marci banu’ in avans. Daca nu le ai cu biznisu, atunci sari la cap cu 40 de lei la intrarea in palat club. Oricum ar fi, ai valoare. Ca sa nu ti-o ia altu’ inainte, poti s-o pui de o rezervare la 0726 688 658.

Eveniment produs de ARTITUDE si sustinut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?