ACASA » CONCERTE » MANI NEUMANN, “Violonistul Diavolului”, în concert la Harlequin

MANI NEUMANN, “Violonistul Diavolului”, în concert la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Mani Neumann, fost violonist al legendarei trupe Phoenix, vine la Constanța alături de trupa sa, pentru un concert de excepție pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Stilul abordat de Neumann, care este și unul dintre fondatorii trupei Farfarello, este atat de unic încat orice descriere convențională devine imposibilă.

Spectatorii vor avea parte de o experiență muzicală unică – un sunet arhaic, brut, eliberat de clișee, fiind o combinație de folclor est – european și influențe contemporane: muzica tradiționala, jazz, rock şi muzică clasica.

Mani Neumann, neamțul cu „suflet de român“, supranumit şi Violonistul Diavolului, este considerat un maestru al viorii şi blockflöte. Modul sau de a interpreta – melancolic, salbatic ori excitant – este întotdeauna autentic, nonconformist și imposibil de copiat.

Afis-Mani-Neumann-2017A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award şi decorat de Preşedintele Romaniei cu ordinul „Meritul cultural“ în gradul de „Cavaler“ pentru merite culturale deosebite aduse Romaniei ca urmare a activitatii sale în trupa Phoenix.

MIERCURI, 23 august, la Harlequin Mamaia, ORA 21. 30

Rezervări: 0766 400 181

Preț bilet: 30 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Constanta News, Cuget Liber si Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?