ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mâncare EXPIRATĂ pentru pacienţii din TREI SPITALE ale Constanţei

Mâncare EXPIRATĂ pentru pacienţii din TREI SPITALE ale Constanţei

MANCARE EXPIRATA SPITALE. Comisarii de la Protecția Consumatorului au făcut, miercuri după-amiază, un control la firma care livrează mâncare pentru bolnavii din trei spitale din Constanța: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Spitalul CFR.

Pizza Evo

Peste 100 de kilograme de carne de pui, biscuiţi şi făină expirate au fost descoperite de inspectorii OPC. Carnea era expirată de aproape 2 săptămâni – susține Protecția Consumatorului.

Echipele au mai descoperit 500 de kilograme de făină, expirate din luna mai și biscuiți cu termen de valabilitate 2016. De asemenea, s-a descoperit că reprezentanții firmei au făcut gem în bucătăria proprie, fără reţetă, conţinut sau condiţii de păstrare.

Administratorul firmei nu era prezent în unitate în momentul controlului – motiv pentru care a fost invitat la sediul Protecției Consumatorului pentru a fi stabilită sancţiunea care va fi luată.

Reprezentanții Spitalului Județean Constanța urmează să decidă dacă reziliază contractul cu firma care le livrează mâncare pacienților.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?