ACASA » ALTE EVENIMENTE » Mami, tati, multumesc! – workshop pentru parinti

Daruieste copilului tau o relatie armonioasa! Aceasta este invitatia  evenimentului dedicat parintilor Mami, tati, multumesc!

Pizza Evo

Workshop-ul propune metode eficiente pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei parinte-copil. Ii invata pe parinti cum sa daruiasa si sa-i stimuleze pe copii.

Vine luna cadourilor, prilej de bucurie mai ales pentru cei mici. Workshopul vine in ajutorul parintelui care isi doreste sa satisfaca necesitatile si dorintele copilului sau intr-un mod constructiv si benefic pentru intreaga familie.

Trainerul Cristina Elena Negut a inceput activitatea cu parintii si profesorii din Constanta acum un an si jumatate prin sustinerea de workshopuri, seminarii si ateliere pentru parinti ce au avut un mare impact. Cu o experienta de peste 11 ani in comunicare si relationare, Cristina are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, in toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Revenim la Constanta cu lucruri noi si interesante pentru parinti!

Obiectivele evenimentului sunt:

1. cum devine viu, intr-o relatie, verbul “a darui”

2. cunoasterea diferentelor dintre nevoile si dorintele copiilor

3. cateva reguli de igiena relationala privind dorintele

4. cum sa-i sprijinim pe copii in realizarea dorintelor lor

5. cum “se simte” un mesaj cadou

Va asteptam vineri, 9 decembrie, ora 17.30 la Hotel IBIS pentru a descoperi impreuna, timp de trei ore, cum putem ajunge la frumoasa replica pe care toti parintii isi doresc sa o auda: Mami, tati, multumesc!

Pentru inscrieri sunati la 0766 400 181; Taxa de participare este de 30 RON.

Vrei sa propui o tematica sau alte obiective pe care sa le atinga evenimentele si atelierele pentru parinti viitoare? Scrie-ne pe evenimentecta [at] gmail.com. Asteptam cu interes sugestiile tale!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?