ACASA » BLOG » Mamă, ce ne-ai arătat-o, domnule senator PSD LIVIU BRĂILOIU!

Mamă, ce ne-ai arătat-o, domnule senator PSD LIVIU BRĂILOIU!

de Andrei AMZA

Este o perioadă în care jignirile şi insultele venite din partea membrilor PSD la adresa celor care protestează împotriva guvernului Grindeanu şi a lui Liviu Dragnea, îl fac pe orice om de bun-simţ să-i fie ruşine de ruşinea lor. De la beizadele de demnitari, consilieri judeţeni până la baroni locali, fiecare a avut de transmis o “felicitare” către “manipulaţii” din pieţe.

Iată că imaginea social-democraţilor din Constanţa mai primeşte o pată pe gulerul şifonat. După ce consilierul judeţean al PSD, Sabrina Maria Nedelcu i-a numit “putori” pe sutele de mii de manifestanţi din toată ţara, de data aceasta, chiar cel care este presupus a fi amantul/iubitul/prietenul/concubinul ei, senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu arată că şi el se pricepe la insulte.

Doar că politicianul ales prin vot pe listele PSD Constanța, nu s-a manifestat pe Facebook, ci fix din locul în care a fost pus de voturile constănţenilor, din Parlament.

Fiind unul dintre guvernanţii care au părăsit sala în timpul discursului preşedintelui Iohannis, fostul prefect al Constanţei l-a insultat pe USR-istul Iulian Bulai. Alături de alţi pesedişti care s-au manifestat agresiv când s-au văzut filmaţi de Bulai, “al nostru” Brăiloiu o dă ca pe stadion:

“Măi, idiotule. Mai termină, mă, cu instituţia publică! Mă, nu-ţi e ruşine? Da’ du-te, mă, înăuntru, nu mai filma atâta!”

Încălzirea pentru insulte şi-a făcut-o chiar în timp ce părăsea sala, în şir indian, alături de colegii de partid. Văzând, probabil, un alt USR-irst care le imortaliza ruşinoasa prestaţie, Brăiloiu a lăsat în urmă un “Fuck you!” sau “Muie“, cum îi mai spunem noi, pe româneşte.

Cui îi este adresat acel gest, domnule Brăiloiu? Cumva “putorilor” care condamnă, printre altele, atitudinea sfidătoare şi insultătoare de care reprezentanţii PSD au tot dat dovadă în aceste zile? De fapt, ştiţi ceva… Nici nu contează cui îi transmiteţi acel “Fuck you!”. Contează că sunteţi un demnitar, un reprezentant al constănţenilor în acel Parlament, care dovedeşte un comportament de autobază.

Acum chiar nu mai cred că PSD stă prost la capitolul comunicare şi PR. Ba chiar se descurcă foarte bine, doar că noi nu am înţeles din prima ce vor ei să ne transmită de fapt! Iată că domnul Brăiloiu ştie ce face şi ce mesaj vrea să transmită acest partid românilor.

Însă altă întrebare ar fi pentru PSD Constanţa: Domnilor, vă lăsaţi traşi în această albie de porci pe care o crează membri de partid aleşi de constănţeni să-i reprezinte la cel mai înalt nivel?

Am văzut că ieşirea consilierei Maria Nedelcu a fost taxată şi, sincer, chiar am apreciat viteza de reacţie pe care aţi avut-o. Aveţi tupeu să-l taxaţi şi pe Brăiloiu? Pentru că mie mi se pare că e tare bazat pe el, din moment ce îşi permite asemenea gesturi ştiind că este filmat!

Login

Lost your password?