ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mai nou, afli de pe Facebook unde sunt CONTROLORI pe liniile RATC

Mai nou, afli de pe Facebook unde sunt CONTROLORI pe liniile RATC

CONTROLORI RATC. De curand, pe Facebook a aparut un grup de informare ce incurajeaza mersul “pe blat” in mijloacele de transport in comun. Pentru a evita amenzile, cateva sute de constanteni care circula pe liniile R.A.T.C. isi transmit informatii despre prezenta controlorilor, transmite observator.ro

Administratorii grupului “controale RATC” sunt studenti si isi motiveaza demersul spunand ca modul in care sunt facute controalele pe liniile RATC nu este unul corect pentru toata lumea.

Cred ca ne-am saturat cu totii sa vedem cum altii iau amenzi, romii care circula gratis sau sa ne prinda chiar pe noi fix in ziua in care nu avem bilet. Haideti sa ii evitam pe cat posibil pe acesti oameni fara scrupule infometati dupa spaga, si care-si bat joc, mai ales de noi, studentii“, se arata in descrierea grupului.

Controlorii RATC sunt angajati ai firmei Clean Control, iar reprezentantii acesteia sustin ca nu tolereaza angajatii care au un comportament inadecvat.

Societatea nu are niciun interes să tina angajat pe cineva care greşeste si nu are un comportament adecvat“, a declarat pentru observator.ro, Aurel Mitran, directorul firmei.  Acesta mai sustine ca cele mai multe dintre reclamatiile primite la sediul societatii sunt facute de calatorii fraudulosi, care au la activ chiar si 15 amenzi, din care nu au achitat nici macar una.

Citeste mai multe AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?