ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mai mulţi COPII din Constanţa AU PROTESTAT împotriva demolării locului de joacă

Mai mulţi COPII din Constanţa AU PROTESTAT împotriva demolării locului de joacă

STIRI CONSTANTA. Mai mulţi copii de la o școală din zona Faleză Nord au protestat împotriva deciziei Primăriei de distrugere a singurului parc din zonă. De asemenea, un grup de părinți, bunici și copii au plecat către Primărie pentru a cere să fie găsite soluții astfel încât parcul să nu fie distrus, transmite ziuaconstanta.ro

Părinţii copiilor sunt nemulţumiţi de faptul că Primăria nu a dat un termen pentru terminarea primei etape de modernizare a locului de joacă şi se tem că după demolare nu se va mai face nimic.

Angajații Primăriei au venit să dezafecteze și locul de joacă din Faleză Nord, însă locuitorii din zonă s-au opus. În această dimineață am fost plăcut surprinși să vedem cum copiii iși apără dreptul la copilărie. Ei nu vor ca locul de joacă să fie dezafectat, micșorat, distrus după cum vor autoritățile.

Două terenuri în suprafață totală de 1300 mp (adica 1/4 din suprafața actuală) sunt prevazute pentru modernizarea locului de joacă în prima etapă de modernizare; etapă pentru care domnul primar refuza să ne dea un termen de realizare. Mai întâi il distrug, când și cum îl va reface nici el nu știe“, au transmis părinţii pe Facebook.

Galerie foto şi articol complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?