ACASA » ALTE EVENIMENTE » Magie la Atelierul Zânelor JCI Constanța pe 13 decembrie la Forte Life

Atelierul Zanelor 2014 WEB (1)

Un numar de 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de 3 ore. Prin rotatie, echipele vor participa la cele șase ateliere.

Activități în cadrul Atelierului Zânelor:

1. Atelierul Zânei Craciunului – Zâna Craciunului îi va învăța pe părinți și copii să creeze ghirlande si fulgi de zapada, impreună se vor distra realizand globuri sclipicioase si colorate pentru a impodobi bradul in ajunul Craciunului.

2. Atelierul Zânei Sănătății – Activitatea din acest atelier va consta în degustarea fructelor si legumelor aduse de Zâna Sănatății, precum și realizarea unor preparate sănatoase (salate,shake‐uri, cocktail‐uri s.a.) si prezentarea prin poveste a beneficiilor acestora.

3. Atelierul Zânei Cadourilor – Zana Cadourilor ii va indruma pe copii sa confectioneze impreună cu părinții pungi si cutii pentru a impacheta cadourile, si vor realiza felicitari pe care i le vor trimite lui Mos Craciun.

4. Atelierul Zânei Prajiturica – Figurinele de zăhar, ciocolată, marzipan vor fi pregatite, modelate și gustate de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei Dulcica.

5. Atelierul Zânei Ingerasilor – In acest atelier copiii se vor deghiza in ingerasi si spiridusi pentru a se alatura in echipa lui Mos Craciun.Vor fi ajutati pentru realizarea costumelor de parinti si de Zana Ingerasilor.

6. Atelierul Zânei Culorilor – Zana Culorilor ii va invata pe copii sa picteze diverse obiecte in spiritul Craciunului pentru a-si dezvolta creativitatea.

Condiții de participare: fiecare participant copil înscris la “Atelierul Zânelor” trebuie să aducă un cadou pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – PARTEA CARITABILA, pe 21 decembrie 2014.

Vârsta copiilor: 3-12 ani

JCI Constanta este o organizatie non‐profit de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani, membra JCI Romania și afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in 127 tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive in societatea in care traim”.

JCI exista in Romania din 2003, iar in prezent se afla in Bucuresti, Braşov, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Prahova, Timişoara.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?