ACASA » CALENDAR » Magia Sarbatorilor de Iarna la Tomis Mall

AfiseAsa cum i-a obisnuit pe Constanteni in fiecare iarna , primul mall din orasul Constanta, Tomis Mall va invita sa va bucurati de Magia Sarbatorilor de Iarna.

Centrul Comercial Tomis Mall si-a imbracat deja straiele de Sarbatoare si isi intampina clientii, pe langa atmosfera calda de Sarbatori, si cu noi magazine, preturi speciale oferite de magazinele partenere, dar si cu multa distractie si voie buna. Toti clientii Tomis Mall, ce fac cumparaturi in perioada 5- 23 decembrie de minim 50 lei, au posibilitatea de a castiga premii constand in bilete la film la cinematograful Cityplex, invitatii la Pure Fitness, vouchere la Spazio Caffe, Hera Body si cozonaci oferiti de hypermarket- ul Mega Image.

De asemenea, in fiecare zi, in perioada 13- 23 decembrie, in Tomis Mall, Mos Craciun impreuna cu ajutoarele sale de incredere va pregati multe surprize tuturor copiilor : concerte de colinde, serbari, dansuri traditionale, fanfara lui Mos Craciun ! Toti copiii se vor bucura de magia Craciunului, alaturi de prieteni, familie si Mos Craciun, ce le va asculta si indeplini toate dorintele.

In cadrul atelierelor de creatie realizate impreuna cu Voluntarii Asociatiei « Daruieste Aripi », in zilele de 5, 6, 12 si 13 decembrie, cei mici vor realiza decoratiuni specifice Sarbatorilor de Iarna. Anul acesta, vor putea agata in bradul de Craciun si propriile globuri pictate chiar de ei. Participarea la Atelierele de creaţie este gratuită însă încurajăm donaţiile în urnele amenajate şi inscripţionate special pentru  reconstrucția și modernizarea secției de Terapie Intensivă Neonatală și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Toti copiii, dar si parintii sunt asteptati si la Biblioteca Colorata- prima biblioteca inaugurata intr- un mall din Romania. Aici, vor putea petrece momente deosebite, intr- un spatiu neconventional, vor putea citi si chiar imprumuta pentru acasa, carti interesante ce le vor incununa Sarbatorile de Iarna cu mai multa bucurie ! Proiectul are deja peste 3,000 de volume, iar jumatate din ele reprezinta carti noi, oferite de catre editurile partenere.

Va asteptam la Tomis Mall pentru a achizitiona cadouri speciale, pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?