ACASA » CONCERTE » Magia lui Mercury la Constanta! Concert tribut

Magia lui Mercury la Constanta! Concert tribut

CONCERT TRIBUT FREDDIE MERCURY. Solistul si actorul profesionist Joseph Lee Jackson, ce activeaza ca „impersonator“ Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, vine la Constanta pentru un concert extraordinar. Acesta va aduce din magia electrizanta a unui show Queen in clubul Doors!

Pizza Evo

Joseph Lee Jackson a obtinut anul trecut premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie. Artistul a concertat pe Wembley si in numeroase sali de prestigiu din Europa, iar in acest weekend il puteti vedea in Romania, la Constanta, pe scena Doors.

tribut freddie mercury ConstantaVeti asculta live, intr-o interpretare inedita, hit-uri internationale precum “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions” sau “Little Thing Called Love”.

Desi pe scena Freddie Mercury era extravagant, in viata de zi cu zi era mai retras, acordand putine interviuri de-a lungul timpului. Una dintre cele mai impresionante performante ale lui Mercury cu formatia Queen a avut loc in anul 1985, la Live Aid, unde 72.000 de oamenii l-au aplaudat si au cantat impreuna cu el.

Evenimentul este programat sambata, 28 martie, de la ora 21.00. Biletele pentru concert pot fi gasite la sediul clubului, la preţul unic de 40 de lei.
 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?