ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » MAGDA BEI, CEO al Graphtec Design, o sursă de inspiraţie pentru femeile de afaceri

MAGDA BEI, CEO al Graphtec Design, o sursă de inspiraţie pentru femeile de afaceri

STIRI CONSTANTA. Nominalizată „Femeia anului”, la secţiunea Antreprenoriat, la Gala Premiilor Femeia Anului organizată de revista Avantaje, constănţeanca Magda Bei consideră că dacă povestea ei poate inspira sau motiva şi alte femei deja scopul său a fost atins. “Este important ca femeile antreprenor să se susţină, să formeze o comunitate şi să-şi dăruiască una alteia din emoţiile şi experienţe dobândite în parcursul lor“, susţine Magda Bei.

Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, este considerată de toţi cei care o cunosc drept un leader înnăscut. Alături de această calitate, tenacitatea, seriozitatea şi pasiunea care o caracterizează au făcut posibil ca să devină şi un antreprenor de succes. Un antreprenor de succes are întotdeauna în spatele său o echipă puternică. Iar când această echipă este condusă de un leader adevărat, rezultatele sunt spectaculoase.

Aşa se face că astăzi conduce o echipă de 120 de oameni şi o companie cu o cifră de afaceri de peste zece milioane de lei, cu mai mult de 35.000 de tipuri de proiecte customizate realizate. Crezul Magdei Bei este că „afacerile se fac cu şi din iubire de oameni” şi se ghidează după el atunci când îşi construieşte echipa, când îşi susţine proiectele, când comunică şi când planifică.

Povestea Graphtec Design începe în urmă cu 18 ani, când Magda Bei pornea în afacere cu mult entuziasm şi viziune şi cu 5.000 de euro împrumutaţi de la un prieten de suflet. Compania a crescut cu fiecare proiect realizat. Magda a pus preţ pe oamenii din companie, a investit în pregătirea lor profesională, lucru care, cu exigenţă şi siguranţă, a condus către responsabilizarea individuală a participanţilor din echipa sa. Totuşi, mereu a contat relaţia umană şi emoţia, care uneşte şi creează legături frumoase, pe viaţă.

În prezent, Magda Bei se implică în programe educaţionale pentru tineri şi viitori antreprenori şi promovează permanent antreprenoriatul feminin. A iniţiat un program de practică pentru studenţi, numai în 2016, având 49 de astfel de contracte în cadrul companiei Graphtec Design. Este convinsă că, deşi nu au experienţă, studenţii au valorile lor, pe care, dacă avem răbdare să le cunoaştem, acele valori participă la reuşita echipei pe care o formează. Astfel, recomandă tuturor „nu căutaţi experienţa în tinerii debutanţi, ci plătiţi pentru început doar valorile şi simplitatea lor, ei sunt schimbarea”.

Ca o experienţă nouă, în 2016, s-a implicat într-un concurs alături de elevii Colegiului Naţional de Artă „Regina Maria”, intitulat „Învaţă să fii antreprenor într-o firmă de exerciţiu”, cu două echipe, ajutându-i să-şi însuşească valorile şi calităţile unui antreprenor, câştigând locul întâi şi al doilea în competiţia cu alte 63 de licee de profil economic din ţară, ei fiind toţi artişti.

Este mentor în asociaţii de tip start-up, prin programul Upgrader, dăruind în mod voluntar din cunoaşterea sa prin experienţa pe care o deţine. Pentru că este important de la cine înveţi, în iunie 2016, a devenit Membru Certificat „John Maxwell”, unde a învăţat să aplice în afaceri leadershipul personal şi susţine cu tărie antreprenoriatul feminin, slujind cu dedicaţie titlul de Ambasador Elite Business Women.

Aşa a cunoscut-o şi Sorin Popa, preşedintele „John Maxwell” România, care consideră că Magda Bei este mai mult decât un antreprenor de succes. „John Maxwell spunea, la un moment dat, că «oamenilor nu le va păsa cât de multe ştii până când nu vor şti cât de mult îţi pasă». Din primul moment în care am cunoscut-o pe Magda, am simţit că este mult mai mult decât un antreprenor de succes. Este un antreprenor căruia îi pasă cu adevărat. Îi pasă de oamenii care lucrează alături de ea, îi pasă de clienţii pe care îi serveşte şi îi pasă de calitatea serviciilor pe care le oferă. Magda este genul de om pe care nu ai cum să nu îl iubeşti atunci când îl cunoşti personal. Este o profesionistă în tot ceea ce face şi prin asta a devenit o sursa de inspiraţie pentru toţi cei care intră în contact cu ea”, este de părere Sorin Popa.


Articol susţinut de agenţia de publicitate Kool Media.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?