ACASA » TEATRU » “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”

“Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”

TEATRU CONSTANTA. Dupa “Ma mut la mama” si “Ma mut la…tata?” a aparut si partea a treia: “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!” O trilogie de comedie, primul serial de teatru, din Romania!

Pizza Evo

Mama are un iubit. Asta nu ar fi o problema. Totusi, are aproape 60 de ani. Nici asta poate nu ar fi chiar o problema. Doar ca baietii ei nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie sa ii fie suficienta. Iubitul vine in casa, iar baietii incearca sa scape de el.

Partea buna este ca iubitul ei are un suflet bun si nu se supara pe ei. Partea rea este ca nu are cand sa se supere pe ei, pentru ca i s-au pus laxative in bautura. Cate? Cam cate sa il tina la baie ocupat o zi intreaga.

Pana la urma, dragostea invinge, baietii pleaca la casele lor si mama ramane singura cu iubitul ei. Ai senzatia ca nimic nu se mai poate intampla. Asa e: Doar ai senzatia! Pentru ca… mai vine cineva. Sotia lui!

Am putea numi spectacolul, “Mama, iubitul ei si sotia acestuia”. Dar ar fi pacat. Trilogia “Ma mut…” trebuie sa mearga pana la capat.

“Ma mut la mama” i-a facut pe oameni sa rada atat de tare, incat a fost nevoie sa inventam “Ma mut la… tata?”. Succesul a continuat, asa ca hai sa vezi “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”

afis64x88-mamutsaunumamut-TURNEURegia: Gelu COLCEAG

Distributia: Adriana TRANDAFIR – mama, Adrian PADURARU – iubitul mamei, Carmen TANASE – sotia lui, Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare), Anca DINICU / Doina TEODORU – fata de la masaj erotic, Ioana ANCEA / Oana PUSCATU – politista, Gabriel FATU – Gabriel (fratele cel mic)

Vineri, 13 MAI, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

Ora de incepere: 20.00

Pret bilet : 60 lei

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?