ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Lucrari RAJA. Se opreste apa in 11 localitati din judetul Constanta!

Lucrari RAJA. Se opreste apa in 11 localitati din judetul Constanta!

LUCRARI RAJA CONSTANTA. RAJA Constanta a anuntat ca in mai multe localitati din judet va fi oprita furnizarea apei potabile pentru mai multe ore, din cauza unor lucrari de reabilitare si igienizare.

Pizza Evo

Potrivit RAJA, pentru reabilitarea si igienizarea rezervoarelor de inmagazinare apa potabila de la nivelul statiilor de pompare Interconectare Midia, Cota 20 Ovidiu, Nicolae Balcescu, Poiana, Rândunica, Mihai Viteazu si Corbu, furnizarea apei potabile va fi intrerupta timp de 8 ore, incepand de marti seara (16 februarie), ora 22.00 si pana miercuri dimineata (17 februarie 2016), ora 6.00.

Vor fi afectati consumatorii din localitatile Mihail Kogalniceanu, Corbu, Nicolae Balcescu, Mihai Viteazu, Poiana, Istria, Oituz, Ciobanu si Nazarcea, precum si abonatii din partea de est a orasului Navodari, cei de pe strazile Apusului, Macului, Eternitatii, Liniştii, Recoltei si Prelungirea Recoltei.

De asemenea, agentii economici din zona Industriala Midia vor avea apa cu presiuni scazute in acest interval.

RAJA isi cere scuze fata de abonatii care vor suferi de lipsa apei potabile si ii asigura ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de igienizare si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodată, roaga toti consumatorii afectati de aceasta oprire sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?