ACASA » STIRI » LUCIAN VIZIRU: “Pe Costi Ioniţă nu-l ajută faţa”

Suparat foc pe faptul ca nu a fost admis in finala nationala a Eurovision, cantaretul si ex-actorul de telenovele, Lucian Viziru si-a varsat frustrarea pe compozitorul si, ocazional, interpretul Costi Ionita.

Pizza Evo

Costi Ionita s-a calificat in finala concursului cu o piesa compusa pentru trupa Mandinga. “Imi pare rau pentru cei care sperau sa ma vada la Eurovision. Eu nu merg mai departe, in schimb se duce Costi Ionita. E curios cum patronii caselor de discuri au facut parte din juriu si si-au votat propriile piese. Asta e… Prost am fost ca m-am inscris”, a scris Lucian Viziru pe Facebook.

Cantarentul nu s-a rezumat insa la doar atat: “Ca sa intelegeti, Costi Ioniţă a compus pentru Mandinga. Din fericire Costi stie ca nu-l ajuta fata asa ca face si el ce poate. Poate castiga si la Baku. Eu n-am vrut sa ma lupt cu nimeni. Eu cant in general pentru public si anul asta vroiam sa cant pentru România. Unii oameni se gandesc insa doar la buzunarele lor, cum e in cazul de fata, si li se rupe de piesa care ne va reprezenta tara”.

Bineinteles, replica lui Costi Ionita nu a intarziat sa apara. “Asa cum compun in acest moment pentru Shaggy si Pitbull, asa am compus si pentru Mandinga, pentru ca in prezent ma concentrez mai mult pe activitatea de producator, decat pe cea de interpret. Cu toate ca Mandinga a trecut de preselectie, sunt inca rezervat si sceptic. Acum sunt plecat in India, pentru ca am o serie de intalniri profesionale, asadar nu doresc sa comentez mai mult pe marginea acestui subiect”, a declarat artistul pentru cancan.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?