ACASA » CONCERTE » LOREDANA revine la Constanta in cadrul turneului „Reveria“

LOREDANA revine la Constanta in cadrul turneului „Reveria“

loredana-grozaLoredana revine la Constanta, pe scena Casei de Cultura. Loredana Groza a dat startul turneului national „Reveria”, ce cuprinde 16 concerte in 14 orase din tara.

La Constanța, concertul va avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, pe 13 martie, incepand cu ora 19.30. Biletele pentru show-ul cunoscutei cantarete se gasesc deja in vanzare.

Pretul unui bilet variaza intre 80, 100 si 150 de lei.

Loredana Groza s-a născut la Oneşti, în judeţul Bacău, şi a devenit pasionată de muzică de mic copil. La vârsta de 16 ani, a participat la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, unde a fost cea mai tânără participantă.

A obţinut trofeul şi, în acelaşi timp, a devenit şi cea mai tânără câştigătoare a premiului de la Mamaia. La Festivalul de Muzică de la Costineşti, l-a cunoscut pe compozitorul Adrian Enescu şi astfel a apărut primul album, „Bună seara, iubito”, care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare. În decursul carierei, vedeta a lansat numeroase albume, dintre hit-urile ei amintim „Bună seara, iubito”, „Extravangaza”, „Le-le”, „Zig-Zag”, „Apa”, „Ochii din vis”, „Nu ştiu cine eşti”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?