ACASA » CONCERTE » LOREDANA, concert la Constanţa! Turneul “Sentimente”

LOREDANA, concert la Constanţa! Turneul “Sentimente”

CONCERTE CONSTANTA. Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate interprete din România, Loredana Groza revine la Constanţa, de această dată cu un nou spectacol ce face parte din turneul naţional, Sentimente!

Pizza Evo

De mai bine de două decade, Loredana continuă să se afirme în industria muzicală din România. Artista a debutat în 1986, la vârsta de 16 ani, atunci când a câştigat Marele Premiu al Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia. De atunci, Loredana şi-a făcut cunoscut numele în numeroase ţări, printre care şi: Israel, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii şi Canada.

“Zig Zagga Extravaganza”, producţie premiată de către Radio România, se numără printre cele mai importante albume ale Loredanei. Pentru albumul “Jamparale”, a primit Discul de Aur. Alte albume de renume ale cântăreţei sunt “Bună seara, iubito” – albumul de debut – şi “Dragoste” sau “Agurida”.

Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără şi: „Bună seara, iubito”, „Lele”, „Risipitor” şi „Val după val”. Ca urmare a longevităţii şi popularităţii muzicale, Loredana a colaborat cu mai mulţi artişti de renume printre care: B.U.G. Mafia, Cabron, Zdob şi Zdub, Cornel Ilie şi Nadir.

Totodată, artista a cântat ca invitat special la concertul de la Bucureşti al fostului star internaţional George Michael, iar alături de englezii de la N-Joy, a susţinut un concert transmis live în toată lumea de către BBC Radio 1.
loredana sentimente ConstantaLUNI, 13 MARTIE, la Casa de Cultură a Sindicadelor Constanţa

Ora de începere: 19.30

Preţuri bilete: 80, 100 şi 150 lei

Biletele se gasesc la casele de bilete a Casei de Cultură.

Mai multe informaţii: 0241 699 066

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?