ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Locuitorii din Herni Coană vor fi obligați să-și trimită copiii la școală

Locuitorii din Herni Coană vor fi obligați să-și trimită copiii la școală

STIRI CONSTANTA. Potrivit primarului Decebal Făgădău, noile blocuri din cartierul social Henri Coandă ar putea fi date în folosință în toamna acestui an. Din cauza numărului mare de cereri, primăria a decis trierea candidaților impunând anumite condiții cum ar fi școlarizarea copiilor sau efectuarea analizelor anule gratuite.

Pizza Evo

În prezent, noile locuințe pot găzdui aproximativ 1.300 de persoane, însă numărul cererilor ajunge la peste 3.000, transmite constantadeazi.ro

Potrivit edilului, pentru noile locuințe, viitorii locatari vor trebui să îndeplinească o serie de obligații.

Dacă nu duci copilul la şcoală, cu părere de rău, înseamnă că nu vrei să te integrezi. Comunitatea te-a ajutat pe tine, fă şi tu ceva pentru comunitate. Este un minim gest de recunoştinţă pentru comunitate să îţi educi copilul.

De asemenea, statul român asigură acces la asistenţă medicală gratuită, prin acest set anual de analize. Trebuie să vii cu dovada că ţi-ai făcut analizele pentru că trăind într-o comunitate atât de aglomerată, riscul nu incide doar asupra individului, ci asupra comunităţii”, a declarat Făgădău în cadrul ședinței de Consiliu Local, de vineri, 23 martie.

Articol complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?