ACASA » PROMO » Locuitorii cartierului Tomis Plus își doresc cu ardoare… UN BANCOMAT.

Locuitorii cartierului Tomis Plus își doresc cu ardoare… UN BANCOMAT.

Cartierul “rezidențial” Tomis Plus din Constanța care acum 10 ani era un vis frumos pe hârtie a ajuns o adunătură de betoane în care dezvoltatorii imobiliari fac legea, încălcând-o de multe ori în beneficiul profitului.
Dacă vrei să te muți în Tomis Plus vei constata că, deși este un cartier nou cu clădiri noi, haosul urbanistic a generat: lipsa străzilor asfaltate și fără trotuare, lipsa spațiilor verzi, lipsa locurilor de joacă pentru copii. Există doar una sau două grădinițe private cu o capacitate foarte mică, spațiile fiind mici, deși 80% dintre familiile stabilite aici sunt tinere cu copii mici. Indiferența sau complicitatea autorităților au transformat acest cartier într-o mare dezamăgire pentru toate cele peste 1500 de familii care se luptă cu praful lăsat zilnic de șantiere și mașinile de mare tonaj, cu lipsa locurilor de parcare și supraaglomerate de mașini care pun în pericol copiii mici care nu au unde să se joace (deja au fost accidentați doi copii de șoferi care gonesc cu mașina prin cartier pentru că “se poate”).
Deși în cartier există magazine, marketuri cunoscute, un cabinet medical și alte câteva facilități private, toți locuitorii din zonă își doresc foarte tare un BANCOMAT. Facem pe această cale un apel public către toți operatorii bancari în speranța că măcar această doleanță, care nu ține de competența instituțiilor publice, se poate îndeplini.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?