ACASA » CALENDAR » Live Music- STEFAN STAN & The band in El Comandante

1239393_269802609847097_945220725_nConstantenii sunt invitati joi 17 Aprilie sa ia parte la o seara Live Music- STEFAN STAN & The Band in El Comandante Constanta incepand cu ora 23.00.

Pizza Evo

„Sunt Ștefan Stan și te provoc să te lași purtat de muzica mea și de puterea cu care aceasta îți va încătușa sufletul! Pentru că, înainte de orice, cânt din suflet pentru suflete.”
Ștefan Stan, Prima Voce a României, și-a început povestea în adolescență, când talentul său a primit girul publicului. Ulterior și-a șlefuit talentul peste Ocean, în America. „Am cântat și am trăit prin versuri și note muzicale. Am iubit și am suferit prin cuvinte. Mă găsisem pe mine în muzică. Eu eram muzica. Ca orice tânăr dornic de lucruri noi, am plecat în America. Acolo am cântat atât pentru ai lor cât și pentru ai noștri. Dorul de casă m-a făcut să revin definitiv în România, unde talentul, dar și norocul au făcut ca publicul să mă placă și să câștig cel mai important talent-show din România – „Vocea României”! Din decembrie 2011 sunt Prima voce a României. Îmi plac provocările, mașinile, călătoriile și oamenii frumoși. Ador muzica! Nu am regrete și nu renunț la visurile mele.”

Ștefan Stan a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorita glasului său baritonal și ușor gutural, iar astăzi își încântă fanii atât cu piese din repertoriul internațional, precum “Bensonhurst Blues”, “Caruso” sau “Proud Mary”, cât și din propriul repertoriu : “You Give Me Love”, “Ea Nu Mai Vine”, “Zbor prin nori” și, odată cu lansarea albumului “Povestea mea” (pe 23 mai) și piese precum “Domnișoara”, “Leaving you” și “I don’t Wanna Feel It”.

Suport artist 35 lei

Rezervari: 0753122455 / 0746 767676
Piata Ovidiu Nr 13

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?