ACASA » ALTE EVENIMENTE » “LITTLE IMPRO”, cel mai tare spectacol pentru copii, revine la Constanta!

“LITTLE IMPRO”, cel mai tare spectacol pentru copii, revine la Constanta!

SPECTACOLE COPII. Teatru de improvizaţie pentru copii… si mici, si mari! Un concept inedit in care copiii sunt cei care construiesc spectacolul: LittleIMPRO, la Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Cu: Carmen Lopazan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Catalin Neamtu si Marian Hancu (la pian)

“Imnul meseriei”, “Povestea”, ” Turistii” sunt doar cateva dintre probele prin care trec actorii alaturi de copii.

Spectacolul este construit in totalitate pe sugestiile copiiilor; la fiecare proba prezentatorul alege aleatoriu din sala un numar de copii ( 1, 2, 7 etc in functie de cerintele jocului) ce vor participa la proba respectiva.

Si nu, nu i-am uitat pe parinti! Am pregatit pentru ei Proba Parintilor!

Afis-Little-Impro-mai2016Asadar, daca aveti chef de joaca si de exersat imaginatia, creativitatea si spontaneitatea, luati-va copiii de mana si veniti DUMINICA, 22 MAI, la HARLEQUIN Mamaia, de la ora 12.00!

Durata: 1h si 15 min

Pret bilet: 35 lei / persoana

Rezervari la 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 17.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 17.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-printing, Magic FM, Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

*Spectacol recomandat copiilor peste 6 ani!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?