ACASA » ALTE EVENIMENTE » Litoralul Romanesc si Delta Dunarii – destinatii vedeta la Targul de Turism al Romaniei

TTR - zilele 2-4In perioada 14-17 martie 2013, Asociatia Litoral – Delta Dunarii va participa la Targul de Turism al Romaniei (Bucuresti, Romexpo). La aceasta editie, Litoralul Romanesc si Delta Dunarii vor fi destinatiile vedeta ale targului. Cele două destinatii vor fi reprezentate la aceasta manifestare de catre Primaria Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Mangalia, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Firmelor din Turism „Ion Movila” Eforie-Techirghiol si ANAT.

 In cadrul editiei de primavara a Targului de Turism al Romaniei, Asociatia Litoral – Delta Dunarii va promova, alaturi de membrii sai, evenimentele organizate pentru Deschiderea oficiala a Sezonului – 01 Mai, precum si cele mai importante evenimente ale sezonului estival 2013 de pe Litoral (Fashion Tourism Summer Festival, Festivalul Antic Tomis, Festivalul Antic Callatis), si din Delta Dunarii (Raliul Deltei 2013), precum si ofertele speciale realizate pentru targul de turism.

poza pt invitatie1Astfel, joi, 14 martie, dupa deschiderea oficiala a targului, la Standul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii din Pavilionul C4 va avea loc un show incendiar, de promovare a evenimentului Fashion Tourism Summer Festival, ce se va desfasura in perioada mai-septembrie in toate statiunile de pe litoralul romanesc. Pentru prima oara va participa la acest targ si Primarul Constantei, Radu Stefan Mazare, costumat in Ulise alaturi de Corina Martin, costumata in Medusa, in cadrul show-ului „Legendele Olimpului”.

Vineri, 15 martie, va asteptam sa descoperiti traditiile dobrogene, alaturi de reprezentantii ansamblului „Nunta Zamfirei” din Eforie Nord, momente artistice oferite de Patronatul „Ion Movila” Eforie – Techirghiol”.

Ziua de sambata, 16 martie, va fi dedicata festivalurilor antice. Este vorba de Festivalul Antic Tomis, eveniment ce sa va desfasura in Constanta, in perioada 16-18 august 2013, precum si de Festivalul Antic Callatis, organizat la Mangalia in perioada 12-14 iulie 2013. In acest sens, 15 daci si romani, membri ai Asociatiei de reconstituire istorica Terra Dacica Aeterna, echipati in costume antice autentice vor promova evenimentele printr-o parada istorica. Delegatia mesagerilor antici va fi condusa de celebra gazda a primei editii a festivalului, Tomiris, Regina Masagetilor.

 Cei care doresc sa fie la curent cu toate activitatile si noutatile Festivalului Antic Tomis se pot abona la pagina oficiala de social media www.facebook.com/festivalulantic , unde organizatorii comunica permanent ultimele detalii cu privire la eveniment.

De asemenea, ca si noutate, pe toata durata targului, pe platforma exterioara 10 din cadrul Romexpo va fi amplasata una din masinile ce vor participa la RALIUL DELTEI – cel de-al treilea mega-eveniment pe care il promovam la Targul de Turism,  etapa in Campionatul National de Raliuri, organizat in perioada 30 mai – 1 iunie de catre Clubul Sportiv Nautic Motorsport, Consiliul Judetean Tulcea si Primaria Municipiului Tulcea, si promovat de catre Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

 Si de aceasta data, vom promova in standul Asociatiei proiectele cu finantare europeana implementate in parteneriat de Asociatie si membrii sai, precum: “Judetul Constanta, o descoperire mereu actuala”, “Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea” (beneficiar: Consiliul Judetean Constanta; partener Asociatia Litoral – Delta Dunarii) si “Constanta, primul pas in lunga ta calatorie” (beneficiar: Primaria Municipiului Constanta; partener Asociatia Litoral – Delta Dunarii).

Participarea pentru cel de-al 6-lea an consecutiv a Asociatiei de Promovare Litoral – Delta Dunarii, impreuna cu autoritatile locale, patronatele hoteliere  si agentiile de turism la Targul de Turism al Romaniei, demonstreaza inca o data faptul ca Litoralul Romanesc si Delta Dunarii sunt destinatii turistice primordiale ale Romaniei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?