ACASA » STIRI » Diverse » “Litoralul pentru toti”, afacerea din care toata lumea castiga. Care sunt tarifele

“Litoralul pentru toti”, afacerea din care toata lumea castiga. Care sunt tarifele

LITORALUL PENTRU TOTI 2015. Programul Litoralul pentru toti” implineste opt ani si are inca o data sanse mari de reusita. Jucatorii din industria turismului nu se bucura, dar nici nu privesc cu ochi rai programul, transmite adevarulfinanciar.ro

Pizza Evo

Acest program ne ajuta sa avem turisti in serii consistente cel putin pana pe 15 septembrie, mai ales daca vremea ramane frumoasa, asa cum se anunta si acum. Pana in acea perioada vin inca si multe familii cu copii. Dupa 15 septembrie vin si nostalgicii si persoanele de varsta a treia, cu un buget de vacanta mai redus“, a declarat pentru “Adevarul“, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin.

Potrivit ANAT, in “Litoralul pentru toti” 2015 sunt inscrise 21 de hoteluri, insa numărul unitatilor de cazare ar putea fi mult mai mare. Oferta de cazare din acest an este variata, de la una la cinci stele, posibilitati de a comanda pachet cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa si chiar all inclusive. Pe site-ul Asociatiei sunt si cateva variante de pret in formulele cu sau fara mic dejun.

Adevarul” scrie ca in nordul litoralului (Constanta, Mamaia, Eforie) preturile pleaca de la 205 lei de persoana pentru un sejur de sase nopti la hotel de o stea, fara servicii de masa. La doua si trei stele, tot fara masa, o persoana plateste pe sejur 235, respectiv 265 de lei.

Tot in nord, programul are si oferte all inclusive. Pachetele includ cinci nopti, iar o persoana plateste 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele, si 985 de lei la cinci stele.

In sudul litoralului (Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), preturile pleaca de la 159 de lei de persoana, fara servicii de masa, pentru sase nopti de cazare la hotel de o stea, si ajung pana la 469 de lei la hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus in pachet.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?