ACASA » STIRI » Liderul trupei DIRECŢIA 5 se însoară! Iată cu cine

Directia-5-marian-ionescuMarian Ionescu (50 de ani), unul dintre cei mai curtaţi artişti din showbizul românesc, se pregăteşte de nuntă. Cea care l-a făcut pe liderul trupei Direcţia 5 să renunţe din nou la burlăcie este Octavia Geamănu (30 de ani), ştiristă a Antenei 1.

“Ea (viitoarea soţie – n.r.) a avut această idee, să ne oficializăm relaţia, şi sunt de acord. M-a frapat, căci este un om extraordinar de inteligent şi priveşte această căsătorie ca având posibilitatea să aparţină cuiva, însă să aibă toată libertatea. Să fim soţ şi soţie fără constrângeri”, a declarat pentru Libertatea chitaristul Marian Ionescu.

Octavia GeamanuEl nu a dorit să dezvăluie identitatea viitoarei sale mirese, însă jurnaliştii au aflat că aleasa este Octavia Geamănu, frumoasa prezentatoare a Observatorului Special (Antena 1), cu care Marian a mai avut o relaţie scurtă şi aprinsă, în urmă cu trei ani. Secretos ca întotdeauna când vine vorba de viaţa personală, atleticul compozitor s-a zgârcit să dea amănunte despre nuntă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?