ACASA » RECOMANDARI » Licitație finalizată pentru restaurarea Cazinoului din Constanța

Licitație finalizată pentru restaurarea Cazinoului din Constanța

După 12 ani de tentative eșuate, Cazinoul din Constanța ar putea fi renovat în 2 ani și jumătate de acum înainte.
Compania Natională de Investiții a desemnat castigătorul licitației pentru restaurarea Cazinoului Constanța: firma bucuresteană Aedificia Carpați. Aceasta s-a mai ocupat de renovarea unor clădiri monumentale precum cea a Băncii Naționale a României, a Teatrului Național București sau a Bibliotecii Naționale scrie economica.net.

Renovarea clădirii emblematice va fi realizată de asocierea a trei firme: AEDIFICIA CARPAȚI SA & SC REMON PROIECT SRL & SC PROFESIONAL CONSTRUCT PROIECTARE SRL & SC TEHNOINSTAL SRL. Valoarea contractului va fi de aproape 112 milioane de lei, iar termenul de execuție-30 de luni.

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, spunea pe 8 mai că, după restaurare, Cazinoul Constanța va putea redeveni un centru cultural și de divertisment de anvergură internatională, care va putea găzdui evenimente culturale, simpozioane, expoziții, beneficiind de o sală multifunctională de 200 de locuri și de o sală de festivităti cu o capacitate de 150 de locuri.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?