ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Liber la inscrieri. PLANTAM FAPTE BUNE IN ROMANIA. Fii voluntar in cel mai amplu proiect de impadurire!

Liber la inscrieri. PLANTAM FAPTE BUNE IN ROMANIA. Fii voluntar in cel mai amplu proiect de impadurire!

PLANTAM FAPTE BUNE. Initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat “Plantam fapte bune in Romania“, va demara cea mai ampla actiune de impadurire din Romania, sambata, 14 noiembrie.

Pizza Evo

Ministerul Mediului Apelor si Padurilor va fi partenerul institutional al acestui demers amplu, prin care 1.000.000 de copacei vor fi plantati pe terenuri publice neproductive. Acestia vor fi ingrijiti pe o perioada de mai multi ani, pana la atingerea maturitatii.

Sub sloganul “Plantam! Ingrijim! Impadurim!“, echipa “Plantam fapte bune in Romania” ii invita pe cei interesati sa se implice in cresterea suprafetei impădurite a tarii.

La Constanta, actiunea va incepe in localitatea Pestera. Plantația din localitatea Peștera are in total 6 ha si este inceputa inca din 2012. Are multiple obiective – o portiune pe care a fost necesara stabilizarea solului, o alta portiune pe care a fost inceputa o perdea forestiera de protectie. Pana in prezent s-au plantat 15.000 puieti de salcam, 2.500 puieti de salcioara si 7.500 puieți de gladita. Actiunile vor continua pe 14 noiembrie.

Daca vrei sa te implici in actiunea de impadurire de la Constanta, acceseaza acest link.

Actiunea din 14 noiembrie este initiata de Asociatia EcoAssist din Bucuresti, alaturi de 5 organizații non-guvernamentale de protectia mediului din Romania si are drept Partener Institutional Principal Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor care prin intermediul R.N.P., iar ROMSILVA va furniza gratuit puietii necesari si asistenta de specialitate pe toate plantatiile pe care voluntarii se vor implica. Citeste mai multe AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?