ACASA » ALTE EVENIMENTE » Let’s do it, Romania! – zonele cartate in Constanta pe 24 septembrie

Mai este foarte putin pana la demararea proiectului Let’s do it, Romania! Peste 6000 de persoane s-au inscris pana acum pe letsdoitromania.ro numai pe judetul Constanta. Potrivit organizatorilor se vor prezenta si mai multe persoane pe teren la igienizarea judetului. Daca nu te-ai inscris pe site, dar vrei sa participi la campania Let’s do it, Romania! din orasul tau  s-au stabilit puncte de inregistrare pentru Constanta, Medgidia si Cernavoda unde te poti inscrie pe loc. Este important sa va prezentati la aceste puncte de inregistrare deoarece puteti primi saci menajeri si manusi.

Pizza Evo

Daca esti din Constanta poti veni sa te inregeistrezi in parcare la City Park Mall sau in parcare la Autogrup (dealerul Skoda) din sos. Mangaliei 217 la iesire din oras pe 24 septembrie la ora 8.00 dimineata. Voluntarii vor merge sa igienizeze zona verde din Parcul Tabacariei (unde s-au anuntat si elevi insotiti de profesori), cartierul Badea Cartan, lacurile din Constanta (Techirghiol, Sutghiol, Tasaul), plajele din Constanta, dar si cele din 2 Mai si Vama Veche.

In municipiul Medgidia inregistrarea voluntarilor se va face la primarie pe str. Decebal nr. 25, iar in Cernavoda la primaria orasului din strada Ovidiu nr. 11.

Let’s do it, Constanta!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?