ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Let’s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 28 septembrie! Înscrie-te şi tu!

Lets do it romaniaPentru cel de-al patrulea an consecutiv, romanii se vor uni din nou pentru o cauza comuna: curațarea Romaniei de deseuri! Daca vrei sa participi la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania si sa fii parte din schimbare inscrie-te pe site-ul proiectului,www.letsdoitromania.ro la sectiunea “Inscrie-te la curatenie”.

Pizza Evo

Daca te-ai inscris deja anul trecut, nu trebuie decat sa te loghezi si sa urmezi pasii de mai jos:

1. Apasa butonul numit Profilul tau. Vei fi direcționat in aceasta pagina: http://app.letsdoitromania.ro/users/user-vizualizare.jsf 

2. In sidebar, in stanga, apasa butonul Modifica datele mele.

3. Bifeaza “Curatenie 2013” si confirma modificarea.

Si gata! Esti inscris pentru Ziua de Curatenie Nationala de pe 28 septembrie!
Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21. In perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.

Nu uita nici de cartare! Folosind aplicatia de mobil TrashOut, disponibila pentru iPhone si Android, poti incarca in orice moment pe harta deșeurilor un morman descoperit in natura. Aplicatia este disponibila aici.

Let`s Do It, Romania!

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, 2011 si 2012, in cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 650 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala, adunand peste 1.6 milioane de saci de deseuri. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiativa globala Let`s Do It World!, alaturi de alte 96 de tari din intreaga lume, care vor organiza o zi de curatenie generala in 2013.

Pentru mai multe informatii, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hancu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Banita, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook:http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?