ACASA » CINEMA » Leonardo DiCaprio a castigat, in sfarsit, Oscarul! Care a fost cel mai bun film si cel mai premiat

Leonardo DiCaprio a castigat, in sfarsit, Oscarul! Care a fost cel mai bun film si cel mai premiat

CASTIGATORI OSCAR 2016. In noaptea de 28 spre 29 februarie a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, gala decernarii premiilor Oscar 2016. Evenimentul a fost gazduit de actorul Chris Rock, care a facut o serie de glume despre de rasismul de la Hollywood si scandalul legat de faptul ca in acest an nu a fost nominalizat niciun actor de culoare.

Pizza Evo

Filmul Spotlight a fost desemnat ca fiind marele castigator de anul acesta. Pe lista nominalizarilor pentru cel bun film s-au situat The Big Short, Bridge of Spies, Brooklyn, Mad Max: Fury Road, The Martian, The Revenant si Room.

Oscarul pentru cel mai bun rol principal a fost castigat de Leodaro DiCaprio pentru rorlul din The Revenant. Ceilalti nominalizati au fost Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Michael Fassbender (Steve Jobs) si Eddie Redmayne (The Danish Girl).

Multumesc Academiei, tuturor celor care au fost alaturi de mine. Revenant a fost rezultatul unei munci teribile, unui efort extraordinar. Iti mulțumesc Tom Hardy, pentru prietenia pe care mi-ai aratat-o si pentru talentul pe care il ai“. Leonardo a tinut si un mic discurs despre schimbările climatice si despre cum suntem datori sa salvam planeta pentru copiii nostri.

Cea mai buna actrita a fost Brie Larson pentru rolul din The Room.

Cel mai bun regizor a fost, pentru al doile an consecutiv, Alejandro G Inarritu (The Revenant). Ceilalti nominalizati au fost Adam Mckay (The Big Shiort), George Miller (Mad Max: Fury Road), Lenny Abrahamson (Room) si Tom McCarthy (Spotlight).

Filmul Mad Max: Fury Road a castigat cinci premii Oscar, pentru cele mai bune costume, cel mai bun decor, cel mai bun machiaj, cel mai bun montaj de sunet si cel mai bun sunet.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?