ACASA » CALENDAR » Latino Party cu PEPE si ALEX MICA la Aqua Night Show

Febra latino cuprinde Aqua Night Show pentru că Pepe si Alex Mica urca pe scena de la Aqua Magic! Joi, 2 iulie, incepand cu ora 17.00, vino sa vezi un show live de exceptie.

Sylvie, Fly Project şi Dya se pun în proporţii egale în shaker. Se agită bine de tot şi … iese un Cocktail Party de toată frumuseţea. Se va întâmpla pe 3 august  la Aqua Magic. Concerte de exceptie, premii, piscine si tobogame, toate la dispozitia ta. Aqua Magic Show este spectacolul vacanţei tale!

Plus: MC Bursucu’ iti aduce concursuri, cea mai bună trupă de dans şi animaţie din România pentru a-ţi garanta o distracţia şi voia bună.
.
Vino cu 4 prieteni şi tu intri gratuit! Ai parte de super distractie, beneficiezi de tot ce este spectaculos in Aqua Magic si in plus intalneste cei mai tari artisti din Romania!
.
Mai mult: Cine participă la concursurile din fiecare joi şi vineri caştigă cele mai frumoase premii de vacanţă, iar la final poate să plece acasă cu o maşină Dacia Logan. Norocosul va fi tras la sorţi pe 16 august când, ca şi anul trecut, va fi un fabulos Revelion al Verii.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?