ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte ”Toi Patoi si Mos Craciun” cu Serban Copot (Animal X) la Carturesti

toi patoi“Iata-ma, inghetat bocna si cocotat in spatele unui trol, tinut in viata numai de speranta ca vom salva Craciunul. Eu, un baietel de doar sapte ani de la oras, ma indrept spre Polul Nord, urmarit de noua lupi flamanzi in frunte cu inspaimantatorul hot al hamurilor magice.”

Pizza Evo

Serban M. Copot, cunoscut ca solist al trupei Animal X, a debutat ca scriitor la Targul International de carte Gaudeamus 2014.

Vineri, 05 decembrie, orele 18.30 Serban va asteapta in Libraria Carturesti din City Park Mall sa faceti cunostiinta cu Toi Patoi in cadrul unei sesiuni de citit si autografe.”Toi Patoi si Mos Craciun” este o poveste inspirata de fiul lui.

“Eu iubesc Craciunul, si, de cand suntem trei, este cu adevarat magic. Cartea este despre sarbatoarea Craciunului si multe dintre lucrurile pe care le povestesc fac parte din acea lume magica pe care mi-o imaginam eu cand eram mic. Si pentru ca muzica nu putea sa lipseasca din magia Craciunului, cartea este insotita de un CD cu cinci cantece care va vor aduce mai aproape de frumusetea coplesitoare a Sarbatorilor de Iarna, vazute prin ochii unui copil.”- Serban Copot.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?