ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte: “THAILANDA: TAINA, TIHNA & TAIFAS”, la Carturesti

Lansare de carte: “THAILANDA: TAINA, TIHNA & TAIFAS”, la Carturesti

LANSARE CARTE CONSTANTA. Libraria Carturesti Constanta devine punct de imbarcare intr-o calatorie tesuta din matase, imagini si cuvinte prin Tara Surasului. Editura Vellant lanseaza cartea-album, “Thailanda: taina, tihna & taifas”, cu fotografii si texte de Anca Ciuciulin​, JOI, 30 aprilie, de la ORA 18:30, in City Park Mall.

Pizza Evo

Albumul de debut al Ancai Ciuciulin este ca o vacanta. Cititorii sunt purtati prin temple si megamalluri, pe stradute stralucind in noapte si prin piete doldora de condimente, prin casute ale spiritelor si prin ferme de fluturi, prin ceremonii care dureaza zile si nopți sau printr-o explozie continua de culori, miresme si texturi exotice.

La capatul lecturii, intocmai ca dupa o vacanta petrecuta in tihna, hoinarii revin in fotoliul din sufrageria proprie, invăluiti in lux, calm si voluptate – in varianta thailandeza.

Alaturi de autoare vor vorbi despre farmecul irezistibil al Thailandei Madalina Nan, reprezentanta Tourism Authority of Thailand in Romania, scriitoarea Ana Barton, precum si Bogdan Papacostea.

thailandaAnca Ciuciulin se afla aici la prima sa carte, dar nu este deloc straina scrisului, fotografiei sau chiar arhitecturii.

Arhitect, jurnalist reputat pentru unele din cele mai rafinate publicatii din domeniu, intre care Esquire, Harper’s Bazaar si National Geographic, fashion designer, fotograf ivit din placerea de a colectiona imagini ale calatorului, Anca Ciuciulin impartaseste in acest volum de debut din bucuria unui observator neobosit al frumusetii.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?