ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte şi conferinţă: “CABALA – Înţelepciunea Iubirii şi Armoniei”

Lansare de carte şi conferinţă: “CABALA – Înţelepciunea Iubirii şi Armoniei”

LANSARE CARTE CONSTANTA. Editura Ari lansează la Constanţa, în Librăria Cărtureşti din Vivo! Shopping Center, cartea CABALA – Înţelepciunea Iubirii şi Armoniei.

Pizza Evo

Evenimentul de lansare va începe de la ora 18.30. Subiectele care vor fi prezentate sunt:

• Prezentarea cărţilor din colecţia – Editura ARI
• Care este Esenţa Inţelepciunii Cabala. Scurt istoric
• Evolutia Dorintelor şi Scopul Creaţiei
• “Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi” – Utopie sau Realitate?
• Cabala – practica şi evoluţia omenirii către noua paradigmă.

Este vorba despre Cabala Autentică, înţelepciune care sta la baza cunoaşterii spirituale, un fascinant domeniu de explorare interioară, metoda de revelare a Creatorului faţă de Om.

Cabala Autentica nu are legatură cu magia, misticismul, ştiinţele oculte, nu este o religie sau filosofie, ci o înţelepciune milenară, care explică în mod clar, academic toate “secretele” şi structura intimă a Creaţiei, esenţa materiei, arhetipul vieţii, dincolo de orice prejudecăţi sau gândire dogmatică.

Ar putea fi definita ca o ştiinţă, poate cea mai profundă, codul sursă al Creaţiei, mecanica spirituală, care dupa 2000 de ani în secret, din nou s-a revelat omenirii întregi.

Esenta înţelepciunii Cabala este acel “iubeşte-ti aproapele ca pe tine însuţi”… însa nu ca un binecunoscut slogan, ci de data asta cu adevarat, dintr-o perspectivă esenţială, spirituală şi integrală.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?