ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte. HOMO IN FABULA, de Mircea Rotaru, la Prăvălia cu Cărți

Lansare de carte. HOMO IN FABULA, de Mircea Rotaru, la Prăvălia cu Cărți

LANSARE DE CARTE. Mircea Rotaru, actor al Teatrului mic Sibiu și fost colaborator al Teatrului de stat Constanța își lanseaza la Constanța cea de a doua carte “Homo In Fabula“.

Pizza Evo

Aceasta conține patru piese de teatru:
“Stâlpul inocenței” – este vorba despre un scriitor care vrea să se sinucidă pentru că iubita lui îl înșeală, dar el poate să scrie, are inspirație tocmai pentru că ea îl înșeală și astfel el suferă.

Și Dumnezeu greșește” – se pornește de la premiza că omul este făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, iar dacă noi putem greșii, El de ce nu poate?

Un pahar de vin” – un băiat are o relație cu o femeie mult mai învârștă decât el, dar el este foarte mămos. Iubita lui încearcă prin toate mijloacele și reușește să rupă relația mamă-fiu.

Ultimul mareșal“- este vorba despre viața mareșalului Ion Antonescu, începând cu rebeliunea legionara din 1941 până la judecarea și uciderea sa în 1946.

Vor vorbi despre carte: conf. univ. dr. Dana Enache (actriță a teatrului de stat Constanța), Alexandra Mita (cea care a scris prefața cărții).

Momentele artistice vor fi susținute de Alex Hîncu (actor Teatrul mic Sibiu, Teatrul de artă Deva)

Evenimentul va avea loc VINERI, 25 august, de la ora 10:00, la Prăvălia cu cărți.

Citește AICI o recenzie a cărții Homo In Fabula

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?