ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte. “DINCOLO DE APARENTE”, la Forte Life

Lansare de carte. “DINCOLO DE APARENTE”, la Forte Life

LANSARE DE CARTRE “DINCOLO DE APARENTE”. Comunitatea “Unofficial: Coming soon” organizeaza vineri, 12 iunie, intre orele 19.00 – 21.00, la Forte Life (Complex Dacia, etaj 1), lansarea cartii “Dincolo de aparente“, un proiect colectiv initiat de Maria Neagu, Dana Toader si Marian Talpiga.

Scopul principal al acestui proiect il reprezinta un manifest care face parte din seria “Sa reinvatam ss citim”. Aceasta din urmă trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca viziunile omului din  sec. XXI sunt indreptate tot mai mult spre planul digital. Daca tot petrecem o mare parte din timp in lumea virtuala este esential ca acest lucru sa-l transformam intr-un aspect util dezvoltarii noastre ca oameni. Si astfel, cei trei autori au reusit sa investesca o parte din timpul petrecut in mediul online in scrieri ce reflecta realitatile tuturor.

Proiectul  se va desfasura in pasi mici, prin intermediul prozei scurte si diversitatii modului de abordare a subiectului,  stimuland  astfel dorinta de a explora vastul imperiu al cartilor (creativitatii umane).

lansare carte dincolo de aparente

Prin intermediul acestei carti vom avea acces la scrieri tematice scurte, 60 la numar, abordate in trei stiluri diferite. Prima editie a acestui proiect am numit-o “Dincolo de aparente”, adica dincolo de noi, cei care am decis să facem şi altceva cu timpul pierdut în faţa calculatorului.

In program: Raluca Bercea – moderator
19.30 – 20.00 – prezentare proiect
20.00 – 20.20 – reprezentare scenica – Mădălina Petrencu (Trupa Sufletel)
20.30 – 21.00 – sesiune autografe si discuţii libere

Eveniment sustinut de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?