ACASA » CALENDAR » Lansare CURTEA INTERIOARA la Pravalia cu Carti

Alina Pachitanu va lansa in aceasta saptamna la Constanta cartea “Curtea Interioara“, publicata anul acesta la Editura TracusArte Bucuresti si prezentata la Targul de Carte Gaudeamus Romexpo 2011.

Pizza Evo

“Curtea Interioara” reprezinta viziunea autorului despre contextul atmosferei spitalicesti, autoarea fiind de profesie psiholog si practicand de 10 ani aceasta profesie in cadrul medical si social. Este o carte care are la  baza elemente reale, concrete din atmosfera spitalului, o alta viziune si abordare a pacientului dintr-o perspectiva intima si extrem emotionala, o carte cu multe simboluri si concepte psihanalitice. Este scrisa intr-o maniera speciala, intre proza si poem, intre fictiune si realism.

In cadrul lansarii, se asteapta critica din partea invitatului d-nul Bogdan Papacostea si al unui profesor universitar din cadrul Univ. Ovidius Constanta (surpriza). Evenimentul este sustinut de Fundatia Arta si Art Boutique Gallery Tomis Mall care de asemeni vor gazdui evenimente de lectura publica ( in lectura autoarei ) incepand cu luna ianuarie 2012. De altfel, cartea se va continua anul viitor cu un alt volum, ” Se mentine Diagnosticul”  cu povesti din Institutul de Medicina Legala.

Alina Pachitanu este la a 4-a sa publicatie, debutand in anul 1995 cu volumul de versuri “Lectie de Admiratie” urmat de volumul “Ritual” in acelasi an. A treia sa carte este ” Sinea mea Oarecum” aparuta in anul 1998 la Editura PsihOmnia din Iasi.

Lansarea va avea loc vineri, 9 decembrie, incepand cu ora 18.00, la Pravalia cu Carti (str. Stefan cel Mare)

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?