ACASA » CALENDAR » Lansare album Walter Ghicolescu: Popas in alt cantec

Folkistul Walter Ghicolescu lanseaza un nou album intitulat POPAS IN ALT CANTEC, marti, 11 decembrie de la ora 20.00 in Club Doors.

Pizza Evo

INVITATI: Mariana Butnaru, Laurentiu Marinescu, Cezar Petrovici, Vali Petcu, Radu Craciunescu. Recital de poezie – Madalina Petrencu, George Eugen-Doinaru & Maria Tilvan.

Dupa lansarea oficiala din Bucuresti in data de 4 decembrie, urmeaza Constanta, cu un spectacol de exceptie in compania unor prieteni ai folkului si poeziei.
Un eveniment pe care il asteptam de mult timp. In luna cadourilor, va pregatim o avanpremiera la Mos Craciun. Va asteptam cu drag si muzici bune!

Daca Punct si de la capat era autobigrafic prin multele incercari rimate pe cont propriu, clasificand succint, piesele acestui Popas in alt cantec au texte fie cu o valoare apriori dovedita (Telefon peste moarte, Popas in alt cantec), fie care participa cu success la un melanj inedit intre ritmurile interioarelor de folkist si versul contemporan-pe cat de anonim, pe atat de magic in continut (Cantec pentru neuitare, Asteptare, Pacat, Prezent retro). Singur pe drum si Vacanta in dragoste sunt piese care pastreaza linia inceputului muzical al lui Walter, cu versuri proprii a caror valoare implicita datoreaza categoric mult orchestratiei si temei melodice.

Intrare: 10 lei
Rezervari la tel: 0763.66.16.22

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?