ACASA » CALENDAR » Lansare album Laurenţiu Marinescu, “Scrisoare pe nisip”

Instrumente clasice şi elemente de folk se reunesc într-o armonie deplină pe cel mai recent album semnat Laurenţiu Marinescu. Vineri, 6 iulie, începând cu ora 18.00, eşti aşteptat la Muzeul de Artă Constanţa pentru lansarea albumului “Scrisoare pe nisip”.

Pizza Evo

Noul material discografic prezintă o îmbinare de clarinet, violoncel, pian, chitară bass, tobe şi chitară clasică. Un album cu un sound unic, aparte, redat în 11 piese de dragoste pe versuri scrise de Adrian Păunescu, Costin Antonescu, Nelu Stanciu şi Laurenţiu Marinescu.

“Este un album la care s-a muncit foarte mult pentru că am vrut să sune perfect şi să redea cât mai fidel posibil o atmosferă caldă şi să creeze acel sentiment de mulţumire pe care îl ai atunci când asculţi o muzică cu adevărat de calitate, în care s-a pus mult suflet, pasiune”, spune Laurenţiu Marinescu.

“Scrisoare pe nisip” a fost înregistrat în studioul Sonar Sound, iar masterizarea şi procesarea sunetului au fost realizate de Bogdan Costea. Pe album colaborează artişti precum Gheorghiţă Tănase (violoncel), Marcel Dăşanu (clarinet), Dan Ioniţă (chitară) şi Timo Achimov (chitară bass). Pianul şi aranjamentele orchestrale sunt semnate de Sorin Marinescu.

Aşadar, vineri, 6 iulie, ora 18.00, vino la Muzeul de Artă Constanţa pentru a asculta live şi în premieră piese de pe noul album Laurenţiu Marinescu, “Scrisoare pe nisip”. Intrarea este liberă!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?