ACASA » CONCERTE » Lansare album „100 hours”, cu Berti Barbera si Nicu Patoi

Lansare album „100 hours”, cu Berti Barbera si Nicu Patoi

100hours-berti-barbera-nicu-patoi-concert-ConstantaBerti Barbera si Nicu Patoi, doi muzicieni completi, revin pe scena clubului Doors, cu un album asteptat de mult de publicul constantean. Berti Barbera si Nicu Patoi sunt doi artisti atipici, anti-vedeta, care au innobilat fiecare loc on care au aparut prin amprenta, virtuozitate si caldura.

100 Hours“ reprezinta timpul folosit pentru a ingloba zece ani de experiente comune, in care s-a dezvoltat o comunicare subtila, profunda, in care totul se petrece tacit, fara ezitari, ca intr-un mecanism bine reglat.

Veti recunoaste toate cele 12 piese de pe acest album, in timp ce va veti bucura de noile abordari instrumentale si de contributia admirabila a invitatilor, care la randul lor imbogatesc acest proiect.

Berti si Nicu pot fi un exemplu pentru oricare alt muzician, cel putin in ceea ce priveste calitatea productiei si maturitatea abordarii, fiind in acelasi timp cel mai bun ghid de muzica autentica pentru publicul atent.

Concertul Berti Barbera si Nicu Patoi a devenit o traditie pentru clubul Doors, an de an aici adunandu-se un public numeros si cu adevarat dedicat muzicii oferite de cei doi artiști.

Evenimentul este programat pentru duminica, 15 martie, ora 19.00.

Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului Doors, la prețul de 30 de lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?