ACASA » CALENDAR » “La Traviata” la TNOB Oleg Danovski – intrare libera!

226851_589449017750708_1047920000_nÎn cadrul proiectului “Timp liber pentru cultură” Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” surprinde publicul constănţean în luna Martie cu trei spectacole la care intrarea publicului este liberă în limita celor 400 de locuri ale sălii de spectacol.

Pizza Evo

Opera în 3 acte “La Traviata” de Giuseppe Verdi deschide iniţiativa de încurajare a publicului din oraşul Constanţa către petrecerea timpului liber prin activităţi culturale. “La Traviata” este pe un libret de Francesco Maria Piave după Dama cu camelii de Alexandre Dumas Fiul, opera a fost prezentată în premieră absolută la teatrul La Fenice din Veneţia, la 6 martie 1853.

La Constanţa opera este pusă în scena sub bagheta maestrului dirijor KOICHI INOUE de soliştii HARE ITO(Japonia), RĂZVAN SĂRARU, ADRIAN MĂRCAN(Braşov), LUCIA MIHALACHE, BOGDAN SANDU, CĂTĂLIN ŢOROPOC, MARIUS EFTIMIE, LAURENŢIU SEVERIN, IONELA DUMA şi ANDREI BAICAN.

Celelalte două spectacole realizate cu intrate liberă în cadrul iniţiativei “Timp liber pentru cultură” in luna Martie sunt Tosca de G. Puccini, duminică 17 martie 2013 şi Lucia di Lammermoor de G. Donizzeti, sâmbătă, 23 martie 2013.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?